O nama

Solvens consulto je računovodstveni servis, u kojem se trgovačkim društvima, obrtnicima i slobodnim zanimanjima pružaju usko specijalizirane usluge računovodstva, poslovnog savjetovanja i financijskog izvještavanja.

 

Nakon višegodišnjeg radnog iskustva na administrativnim i računovodstvenim poslovima, uvidjeli smo iznimnu važnost kvalitetne računovodstvene podrške u poslovanju svakog ozbiljnog poslovnog subjekta. Stoga svoje poslovanje temeljimo na proaktivnom, temeljitom i pažljivom pristupu svakom dokumentu koji u knjigovodstveni servis biva dostavljen na knjiženje ili daljnju obradu.

 

Posao računovođe vrlo je egzaktan te gotovo ne postoji segment koji može biti prepušten slučaju, kreativnosti ili odrađivanju „na brzinu“.

 

Naglasak stavljamo na stručnost, želju da našim radom i sami doprinesemo uspješnosti i uglednosti poslovanja svakog klijenta, te potpunu transparentnost u pogledu obavljenog posla.

 

Želimo surađivati sa poduzetnicima koji su svjesni da računovodstvo poduzeća nije nešto usputno i nije puko zadovoljavanje zakonskih normi, već izravna potpora bezbrižnoj prodaji i plasmanu proizvoda i usluga.

 

Uspjeh mjerimo kroz kvalitetu, obostrano zadovoljstvo i dugoročnost poslovnih odnosa s našim partnerima, a povjerenje i profesionalnost osnovna su načela našeg rada.

Čekamo Vas u našem uredu u Puli !

Ivana Diković Božac

Direktor

MISIJA

Naša je misija biti na usluzi svima koji traže stručnu, pouzdanu i na suvremenim načelima zasnovanu uslugu računovodstva i poslovnog savjetovanja.

VIZIJA

Solvens consulto u budućnosti vidimo kao vodećeg pružatelja računovodstvenih usluga trgovačkim društvima, obrtnicima i slobodnim zanimanjima na području Republike Hrvatske, prepoznatljivog po profesionalnom, i stručnom pristupu kojemu je izvor formalno obrazovanje, iskustvo i konstantna edukacija.