Savjetovanje prilikom osnivanja trgovačkog društva ili obrta

Svima onima koji tek kreću u poduzetništvo, prije svega, čestitamo !

Napravili ste prvi i najveći korak. Donijeli ste odluku.

Za sve ostale odluke i korake, dvojbe i nedoumice, tu je Solvens consulto. Rado ćemo Vas savjetovati i odgovoriti na sva pitanja koja se odnose na način i trošak osnivanja, korake koje je potrebno poduzeti kako bi došli do toga da možete početi sa prodajom svojih proizvoda ili usluga na zakonit način,  te ćemo naposljetku organizirati računovodstveni dio poslovanja i kolanje poslovne dokumentacije tako da se Vi možete bezbrižno baviti onim poslom zbog kojeg i krećete u poduzetništvo.

 

Ono što trebate znati, jest da osnivanje trgovačkog društva ili obrta odnedavno možete obaviti i na daljinu, putem sustava E-start-elektroničko pokretanje poslovanja. Navedeno znači da primjerice za osnivanje obrta više ne morate odlaziti u lokalni Ured državne uprave, te za pokretanje trgovačkog društva, više nećete trebati javnog bilježnika. Zahvaljujući novoj tehnologiji i digitalizaciji javne uprave, postupak je jednostavniji i jeftiniji.

Svojim budućim klijentima, stojimo na raspolaganju i kod ovog koraka, kako bi brzo i jednostavno prošli kroz proces osnivanja obrta ili trgovačkog društva.

Poslovno savjetovanje

Uslugu poslovnog savjetovanja nudimo i postojećim poslovnim subjektima.

 

Svjesni smo činjenice da se poduzetnik često nalazi pred zidom, te se nema kome obratiti sa svojim pitanjima ili nedoumicama. Propisi su brojni, običnom laiku često nejasni i komplicirani,  a osim razumijevanja zakonskih propisa, još je važnija njihova primjena u praksi. Kako ne bi ostalo na tome da Vas neznanje ili nepostojanje adekvatne savjetodavne podrške spriječi u Vašem poslovnom pothvatu te kako ne bi postupili protivno zakonu, tu je Solvens consulto sa svojim znanjem i iskustvom upravo u primjeni zakonskih propisa u svakodnevnom životu i radu.

 

Istražiti ćemo temu koja Vas zanima, potruditi se doći do svih relevantnih izvora informacija, te Vam ponuditi odgovore.