Administrativna potpora Vašem poslovanju

Poslovno savjetovanje

Uslugu poslovnog savjetovanja pružamo postojećim te poduzetnicima u osnivanju. Osim odgovora na pitanja iz domene računovodstva i financija, izrađujemo razne vrste probnih izračuna te upućujemo na visinu davanja koja se pojavljuju u pojedinim oblicima poslovanja. Poslovno savjetovanje možemo pružiti jednokratno ili pak kontinuirano temeljem sklopljenog ugovora.

Administrativne usluge

Administrativne usluge nudimo u okviru pružanja knjigovodstvenih usluga ili pak kao zasebno ugovorenu uslugu. Iz segmenta administrativnih usluga klijentima izrađujemo poslovne dopise, očitovanja, pisma namjere, ponude, račune, opomene, dokumentaciju za kreditni zahtjev, statističke obrasce i sl. te šaljemo e-račune.

Solvens consulto d.o.o.
nudi mogućnost izrade
:

  • Poslovnih pismena
  • Ponuda i računa 
  • E-računa
  • Kreditne dokumentacije
  • Statističkih obrazaca (INTRASTAT, e-trošarine i sl.)

Solvens consulto je poduzeće za knjigovodstvo i poslovno savjetovanje sa sjedištem u Puli.

Društvo je osnovano 2020. godine s namjerom pružanja knjigovodstvenih usluga i usluga poslovnog savjetovanja fizičkim i pravnim osobama sa sjedištem na području Republike Hrvatske.

 

Ciljana skupina korisnika naših usluga poslovnog savjetovanja su građani, obrtnici i trgovačka društva kojima je potreban savjet u poslovanju ili suradnja na administrativnim poslovima.

 

Naša je misija biti na raspolaganju klijentima, pružajući stručnu i profesionalnu uslugu temeljenu na odnosu povjerenja i potpunoj transparentnosti u pogledu obavljenog posla.

 

Vizija našeg poslovanja svodi se na namjeru da malim svakodnevnim koracima doprinesemo rastu i razvoju našeg poslovanja, poslovanja naših klijenata te u konačnici cjelokupnog poslovnog okruženja.

NAŠ JE CILJ

Financijskim, administrativnim i knjigovodstvenim znanjima i vještinama, osluškujući potrebe poduzetnika, biti na usluzi onima koji trebaju stručno, pouzdano i profesionalno pruženu uslugu knjigovodstva i poslovnog savjetovanja, stvarajući na taj način dodanu vrijednost svim dionicima i društvu u cjelini. 

Marsovo polje 6, Pula

Adresa

Radno vrijeme

Ponedjeljak8:00 - 15:00
Utorak8:00 - 15:00
Srijeda8:00 - 15:00
Četvrtak8:00 - 15:00
Petak8:00 - 15:00