Knjigovodstvena podrška Vašem poslovanju

Knjigovodstvene usluge

Poslovne knjige vodimo za fizičke i pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Specijalizirani smo za računovodstvo poduzetnika i obrtnika. Kako bi poslovne knjige naših klijenata bile odraz stručnosti i znanja, redovito pratimo izmjene zakonskih propisa.

Obračun i slanje PDV-a

Obveznici poreza na dodanu vrijednost dužni su voditi evidencije propisane Zakonom o PDV-u. Za ovu kategoriju obveznika izrađujemo knjige ulaznih i izlaznih računa, posebne evidencije u vezi stjecanja iz EU, uvoza i izvoza te kreiramo i šaljemo obrasce PDV, PDV-S i ZP. 

Obračun plaća i drugog dohotka

Obračunavamo plaće, autorske honorare, ugovore o djelu, honorare umjetnika, naknade za članstvo u upravi društva te sve ostale oblike drugog dohotka i neoporezivih primitaka. Na zahtjev klijenta, nudimo uslugu platnog prometa te isplaćujemo sve dogovorene primitke i zakonski propisana davanja.

Financijsko i porezno izvještavanje

Porezne i financijske izvještaje izrađujemo za trgovačka društva, obrte i slobodna zanimanja sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Svakodnevno radimo na tome da financijski izvještaji naših klijenata budu ispravni i u propisanim rokovima dostavljeni odgovarajućim institucijama.

Solvens consulto d.o.o.
uslugu knjigovodstva pruža
:

  • Obrtnicima
  • Slobodnim zanimanjima
  • Trgovačkim društvima

Solvens consulto je poduzeće za knjigovodstvo i poslovno savjetovanje sa sjedištem u Puli.

Društvo je osnovano 2020. godine s namjerom pružanja knjigovodstvenih usluga i usluga poslovnog savjetovanja fizičkim i pravnim osobama sa sjedištem na području Republike Hrvatske.

 

Ciljana skupina korisnika naših knjigovodstvenih usluga su obrtnici, slobodna zanimanja i trgovačka društva kojima je potrebna knjigovodstvena podrška u poslovanju.

 

Naša je misija biti na raspolaganju klijentima, pružajući stručnu i profesionalnu uslugu temeljenu na odnosu povjerenja i potpunoj transparentnosti u pogledu obavljenog posla.

 

Vizija našeg poslovanja svodi se na namjeru da malim svakodnevnim koracima doprinesemo rastu i razvoju našeg poslovanja, poslovanja naših klijenata te u konačnici cjelokupnog poslovnog okruženja.

NAŠ JE CILJ

Financijskim, administrativnim i knjigovodstvenim znanjima i vještinama, osluškujući potrebe poduzetnika, biti na usluzi onima koji trebaju stručno, pouzdano i profesionalno pruženu uslugu knjigovodstva i poslovnog savjetovanja, stvarajući na taj način dodanu vrijednost svim dionicima i društvu u cjelini. 

Marsovo polje 6, Pula

Adresa

Radno vrijeme

Ponedjeljak8:00 - 15:00
Utorak8:00 - 15:00
Srijeda8:00 - 15:00
Četvrtak8:00 - 15:00
Petak8:00 - 15:00